Moravske Toplice, 20. februar 2023 – TIC Moravske Toplice je na pustno soboto priredil tradicionalno Pustno rajanje na prostem v središču Moravskih Toplic. V letošnjem pustnem programu je nastopilo Družinsko gledališče Kolenc z gledališko čarovniško predstavo, DJ Enis pa je skrbel za glasbeni del.

Na dogodku so izbrali 5 najlepših skupinskih mask, ki jih je glavni sponzor (Občina Moravske Toplice) nagradil z vrednostnimi kuponi. Ostale atraktivne skupinske in posamične maske so prejele praktične nagrade, ki so jih prispevali različni sponzorji iz lokalnega okolja. 

TIC Moravske Toplice je na prireditvenem prostoru v središču Moravskih Toplic priredil tradicionalno pustno zabavo za vse ljubitelje pustnih preobrazb in šaljivosti. Čarovniška predstava Vesele čarovniške coprnije in vragolije s čarovnikom Lavrencijem in čarovnico Ankulo v izvedbi Družinskega gledališča Kolenc je zabavala otroke, DJ ENIS – Denis Miholič pa je poskrbel za ustrezno glasbo na pustni zabavi.

Kot pritiče pustu, se je na ta dan dobro najesti, zato so v lesenih prodajnih hiškah bile na voljo sladke in slane pustne dobrote lokalnih ponudnikov (Vrček bar s pustnimi napitki, Langoš Vinarium s slastnim langašem, Medičarstvo Jožica Cele z medenimi dobrotami, TIC Moravske Toplice s čaji in krofi, Žganjekuha Kovač in Ela s ponudbo sladkorne pene, kokic in balonov s helijem).

Z denarnimi nagradami (prispeval jih je generalni sponzor Občina Moravske Toplice) je bilo nagrajenih pet najlepših skupinskih mask. Prvo mesto je pripadlo Mehičanom (Društvo Mali rijtar Tešanovci), drugo mesto je zasedla čebelja družina iz lokalnega okolja, tretje mesto je pripadlo ribicam (družina iz lokalne okolja), med skupinskimi maskami so vrednostne kupone na četrtem mestu še prejeli ježki (družina iz Bogojine) in s petim mestom Rdeča kapica (družina iz lokalnega okolja).

 

 

Vse preostale skupinske in posamične maske so prejele številne praktične nagrade, ki so jih prispevali sponzorji iz lokalnega okolja.

GENERALNI SPONZOR PRIREDITVE: OBČINA MORAVSKE TOPLICE

OSTALI SPONZORJI:

Gostišče Aleksander, M. Toplice

BIROPRODAJA, M. Sobota

Pizzerija Perunika, M. Toplice

Cineplexx Murska Sobota

Balejranca, Nemčavci

Gostilna MARIČ, Sebeborci

Motel Čarda, Nemčavci

Gostilna - Pizzeria NONA, M. Sobota

Gostilna Kuhar, M. Toplice

Gostišče Car, M. Toplice

Okrepčevalnica Viktorija Filovci

PODJETJE 8, blagovna znamka KEKEC, M. Sobota

Mlinopek, M. Sobota

Hiša Tara, M. Toplice

Trgovina Puella, M. Toplice

Gostišče Oaza, Mlajtinci

 Baloni in darila Ela

Avto Režonja, Nemčavci

Maximus Murska Sobota

Ocean Orchids Flowers d.o.o., Dobrovnik

Slaščičarstvo Zver, Mlajtinci

Posestvo Passero, Tešanovci

Turistična kmetija Puhan, Bogojina

RIDE Goričko - Razvoj kolesarstva na Goričkem

PRP LEADER EU SLO

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo