Dobrodelni koncert Pomladni dan, torkova prireditev, na kateri so nastopili sedanji dijaki Gimnazije Murska Sobota in nekateri gostje, ki so tako ali drugače povezani s šolo, je letos potekal prvič. S koncertom smo zbirali prostovoljne prispevke za Šolski sklad Gimnazije Murska Sobota.

Ustvarjalni natečaj Zavarovalnice Triglav za mlade v sklopu posebnega tekmovanja v Planici

Zavarovalnica Triglav LOGO Vertical CMYK

V okviru finala svetovnega pokala v smučarskih skokih bo na letalnici bratov Gorišek letos znova potekalo tekmovanje Planica 7. Pokal za zmagovalca bo tokrat oblikovan na poseben način. Idejo zanj lahko z ustvarjalno risbo prispevajo otroci in najstniki do dopolnjenega 15. leta. Mladi ustvarjalec ali ustvarjalka najboljše risbe bo lahko pokal na zadnji tekmovalni dan v dolini pod Poncami tudi osebno izročil(a) zmagovalcu Planica 7.

 

Prostofer v Beltincih

V četrtek, 23. 3. 2023, je Občina Beltinci s podpisom pogodbe z zavodom Zlata mreža uradno pristopila k projektu Prostofer, ki je trajnostni vseslovenski prostovoljski projekt za mobilnost in povezovanje starejših, ki potrebujejo prevoz in ne zmorejo uporabljati javnih in plačljivih prevozov, z aktivnimi vozniki, ki pa po drugi strani radi priskočijo na pomoč.

 

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO        CLLD pokoncno CMYK modra                  logo LAS PDL 2020

 

Z operacijo sodelovanja z akronimom »Sožitje pod isto streho« želimo dolgoročno izboljšati temeljne infrastrukturne, kadrovske in programsko-izvedbene pogoje za izvajanje prihodnjih aktivnosti sodelovanja med različnimi generacijami na projektnem območju.

RIDE Goričko - Razvoj kolesarstva na Goričkem

PRP LEADER EU SLO

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo