Pomurska Televizija AS ima že 25-letno tradicijo ter bogate izkušnje s produkcijo in predvajanjem televizijskih oddaj z različno tematiko in vsebino. Kot osrednji pomurski televizijski medij si prizadeva kakovostno informirati, ozaveščati in izobraževati regionalno in širše prebivalstvo o vseh dogodkih s področja gospodarstva, turizma in kulture ter o vsakodnevnem dogajanju z levega in desnega brega reke Mure ter tako prispevati k boljši informiranosti in prepoznavnosti regije. Posebno skrb namenja slovenskim manjšinam na Madžarskem, v Avstriji in na Hrvaškem, s katerimi pripravlja aktualne oddaje.

Televizija AS sledi svoji viziji postati še bolj inovativna, povezovalna, prilagodljiva in dinamična televizija v severovzhodnem delu Slovenije.

Naročniki omrežij Telekom Slovenija, T-2 in Amis lahko spremljajo program TV AS po vsej Sloveniji. V Pomurju je program dodatno viden prek kabelskih sistemov Teleing in Telemach. Televizija AS pa ima tudi lasten digitalni oddajnik (43. kanal oz. 650 MHz), katerega signal pokriva večji del Pomurja in tako omogoča ogled regionalnega televizijskega programa tudi vsem gledalcem, ki še nimajo izbranih operaterjev. Program Televizije AS spremlja povprečno 9.000 gledalcev na dan.

Oddaje lastne produkcije Televizije AS si je mogoče ogledati tudi na nekaterih partnerskih lokalno-regionalnih televizijskih postajah po Sloveniji (npr. PeTV Ptuj, VTV Velenje, TV Vaš kanal Novo mesto, Gea TV Ljubljana, GTV - Gorenjska televizija, TV Galeja Ilirska Bistrica in druge).

Iz naše produkcije:

DOGODKI, informativna oddaja o aktualnih dogodkih iz Pomurja in širše
STUDIO+, pogovorna oddaja o temah z vseh področij življenja
ŽUPAN ZA VAS, pogovorna oddaja o aktualnih temah in dogodkih iz pomurskih občin
ZELEJNI KOUT, oddaja o zdravem življenjskem slogu
S FARMACEVTOM ZA ZDRAVJE, oddaja o zdravju
GLASBENA AVANTURA, oddaja s slovenski narodno-zabavni glasbi
TEDEN V EU, oddaja o aktualnih dogodkih v Evropskem parlamentu
POM INFO, oglaševanje podjetij, dogodkov in prireditev v obliki videostrani
NEPOSREDNI PRENOSI nogometnih tekem pomurskih klubov, sejmov in drugih prireditev
BOUG ŽEGNJAJ, kuharska oddaja
MATURANTSKI PLESI, predvajanje maturantskih plesov pomurskih srednjih šol
TURISTIČNI ASi, predstavitev turističnih ponudnikov iz naše regije

Negujemo, ohranjamo, poudarjamo in plemenitimo ljudsko izročilo, pokrajinske posebnosti in značaj prebivalstva, način življenja in druge značilnosti naše pokrajine in širše.

TV AS z vami in za vAS!

pdfPredstavitev v PDF dokumentu

RIDE Goričko - Razvoj kolesarstva na Goričkem

PRP LEADER EU SLO

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo