Minuli teden je v Skopju, Severna Makedonija, potekalo IDO Evropsko prvenstvo v hip hopu, poppingu in breakdancu. V petih dneh tekmovanja je nastopilo okoli 2600 plesalcev. Breakdance je bil na sporedu zadnji dan. Iz Plesnega kluba Zeko se je tekmovanja udeležilo 8 plesalcev breakdanca in osvojili komplet medalj.

Evropski prvak (1.mesto) je postal Filip Kovačič v kategoriji breakdance solo člani 

2. mesto The chosen ones jr. Breakdance skupina mladinci (Samuel Gruškovnjak, Nino Vučkič, Tino Oskomič, Rene Pertoci, Filip Grenko in David Pahor)

3. mesto David Pahor breakdance solo ml.mladinci

9. mesto Rok Mihalič breakdance solo člani

9. mesto Tino Oskomič breakdance solo ml.mladinci

9. mesto Rene Pertoci breakdance solo ml.mladinci

9. mesto Filip Grenko breakdance solo ml.mladinci

9. mesto Samuel Gruškovnjak breakdance solo ml.mladinci

„ Odlična tekma je za nami, videl se je velik napredek, ki smo ga naredili v tej sezoni. Osvojiti 3 medalje ni vsakdan, Filip je ponovno nazaj na vrhu, za ekipo sem malo dvomil, ampak so dečki odplesali dobro show, v battlu pa nam je malo zmanjkalo, tako, da imamo nekaj dela za v prihodnje. David je osvojil svojo prvo medaljo, za kar sem zelo vesel. Ostali fantje so se prebili v izločilne boje ampak žal izgubili prvi dvoboj. Nekaterim se je poznala neizkušenost, nekaterim je zmanjkalo nekaj trikov,.. če potegnem črto sem zelo zadovoljen saj smo nazaj na pravi poti.“ je povzel Dejan Zečević.

RIDE Goričko - Razvoj kolesarstva na Goričkem

PRP LEADER EU SLO

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo