Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni je letos zaznamoval 60. jubilej.

Ob tem so trem obiskovalcem sejma želeli podariti nekaj posebnega in nepozabnega. Radio Slovenske gorice je skupaj z Relaxom in Pomurskim sejmom pripravili nagradno igro, v kateri so bile nagrade počitnice – teden dni na Jadranu, potep po Franciji ter oddih na Zanzibarju.
Nagradni sklad je vreden več kot 3000 evrov, žrebali pa so med več kot 2600 lističi, ki so jih obiskovalci sejma lahko izpolnjevali vse od začetka sejma na Relaxovi stojnici in pri starodobniku Radia Slovenske gorice. Teden dni počitnic bo na Jadranu z Radiem Slovenske gorice prihodnje leto preživel Sašo Žnidarič iz Radencev. Tina Perko iz Maribora se bo potepala po francoskih Šampanji, Burgundiji in Alzaciji. Sreča pa je bila najbolj na strani Marijane Horvat iz Veržeja, ki bo novembra potovala z Radiem Slovenske gorice in Relaxom na rajski Zanzibar.
Žrebanje je potekalo v sredo pred starodobnikom Radia Slovenske gorice, in sicer v živo v radijski oddaji, kjer se je radijski ekipi pridružil tudi Relaxov maček Reksi, za prijetno vzdušje pa je poskrbela odlična Ditka z uglasbeno poezijo Ferija Lainščka.

 

   

RIDE Goričko - Razvoj kolesarstva na Goričkem

PRP LEADER EU SLO

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo