Policisti so bili 9.10.2021 malo po 21. uri obveščeni o vlomu v vozilo v Spodnji Ščavnici.

Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v času od 15.30 do prijave na parkirišču turistične kmetije vlomil v dva osebna avtomobila od koder je odtujil okrog 400 evrov in darilne bone. Naknadno je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti še v več vozil na istem parkirišču. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Občanom svetujemo, da v vozilu ne puščajo predmetov, saj vlomilci najpogosteje vlomijo v vozila, v katerih opazijo različne predmete. Zapirajo naj vsa okna in vrata, zaklenejo vozilo in prtljažnik in vklopijo alarmno napravo. Če je to le mogoče, naj vozila parkirajo na urejenih parkiriščih. 

V primeru vloma ali ob pojavu sumljivih oseb v bližini parkiranih vozil naj takoj obvestijo policiste na številko 113.

Več na: https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/varnost-osebnega-premoenja/vlomi-v-vozila

Odkrito ukradeno vozilo znamke Porsche

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe M. Sobota so včeraj malo pred 15. uri na avtocesti A5, počivališču BS Petrol - sever v M. Soboti kontrolirali osebni avtomobil znamke Porsche Cayenne, romunskih registrskih številk.

Pri kontroli vozila in listin je bilo ugotovljeno, da je bilo vozilo odtujeno meseca julija 2020 v Romuniji in da se nahaja v interpolovi bazi ukradenih vozil. Vozilo je bilo zaseženo in bo po končanem postopku vrnjeno lastniku. Zoper voznika, 37-letnega državljana Romunije bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Prikrivanja po 217. členu KZ-1.

RIDE Goričko - Razvoj kolesarstva na Goričkem

PRP LEADER EU SLO

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo